|

Recevez des offres similaires par email pour

STARTERS GEZOCHT: Customer Ser...

Actief Iterim

STARTERS GEZOCHT: Customer Service m/v

Over Actief

De Actief Groep is één van de snelst groeiende onafhankelijke uitzend-organisaties van België. Op ruim 20 jaar tijd klom Actief Interim tot een stevige zevende plaats in de Interim Ranking van de Trends Top 30.000. Dagelijks stellen we meer dan 6.000 uitzend-krachten en 2.000 poetshulpen te werk in diverse sectoren. Actief Interim, Actief Construct, Actief Select en Actief Dienstencheques behoren tot de kern-activiteiten van de Actief Groep. De Actief Groep kenmerkt zich door een eigen onderscheidend karakter. Dynamisch, snel, flexibel en jong van hart! Op die manier streven wij steeds een win-win situatie na voor alle partijen.

Uw rol
Voor onze klant actief in de energiesector, zoeken wij junior Customer Service Medewerkers m/v.
Taken:
- Als Customer Service Medewerker beantwoord je inbound telefoons van bestaande, particuliere klanten. Dit zijn vragen m.b.t verhuis, facturatie, prijzen, abonnementen, promoties,…
- Er is geen script voorzien en er is geen front of backoffice, maar dankzij de interne en zeer uitgebreide opleiding kan jij alle vragen beantwoorden.
- Een zeer gevarieerde functie van A tot Z, waar jij veel verantwoordelijkheid krijgt en er ruimte is voor eigen inbreng.


Uw profiel
Je hebt minimum een bachelor diploma en bent op zoek naar jouw eerste uitdaging, of je kan reeds een eerste ervaring aantonen in een Customer Service rol.
Je beheerst het Nederlands zeer goed en hanteert een professioneel en verzorgd taalgebruik.
Pit, Spirit, Enthousiasme zijn kenmerken die jouw persoon omschrijven!
Je beschikt over de nodige empathie en communicatieve skills.
Je hebt een klantgerichte instelling, je bent stressbestendig en je hebt een proactieve meedenkmentaliteit.
Je bent flexibel en een echte teamplayers.


Ons aanbod
Je wordt omringd door een hecht team en kan rekenen op een zeer professioneel kader, waar de werknemer op de 1ste plaats komt en kwaliteit belangrijk is.
De nadruk ligt op jezelf zijn, openheid en transparantie! Eerlijk en aanspreekbaar zijn met respect naar elkaar toe, daar gaat het om.
Na een geslaagde interimperiode maak je kans op een vast contract.
De firma is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.