|

Recevez des offres similaires par email pour

Technisch Tekenaar Prefab

Monster
 
 
 
 

Infos clés

Entreprise
McFleming Recruitment
Région
Mol, Antwerp 2400
Secteur
Construction - industrie, infrastructure
Construction - bureaux, maisons
Type de poste
Temps plein
CDI
Expérience
2 à 5 ans
Niveau d'études
Master (Licence)
Niveau de poste min.
Expérimenté (non-manager)
N° de réf.
117316492
Contact
Koen Grondelaers
McFleming Recruitment
Mol 2400
Tél.:  0032-(0)494/59 18 17

Technisch Tekenaar Prefab

Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in prefab bouwelementen. Vanwege hun sterke groei zijn ze op zoek naar nieuwe medewerkers.

Functieomschrijving

Als Technisch Tekenaar Prefab sta je in voor het nauwkeurig uittekenen van de prefab-betonelementen

Je staat in nauw overleg met de klant om zijn wensen en vragen te verwerken in je tekeningen tot een definitieve goedkeuring, maar zonder de vooropgestelde kwaliteitseisen en levertijden uit het oog te verliezen. Je denkt mee inzake het aanreiken van technische oplossingen en stelt verbeteringen voor. Je draagt de productietekeningen over aan het productieteam en zorgt ervoor dat ze volledig en vlot leesbaar zijn voor de collega’s in de productie.

Functie-eisen

Voor de functie van Technisch Tekenaar Prefab zijn wij op zoek naar kandidaten met een bachelordiploma in de bouwkunde. Je hebt reeds ervaring in een soortgelijke functie en een goede kennis van Autocad, zowel 2 als 3D. Je bent sterk in communicatie, treedt vlot in overleg met je klant en hebt een uitgesproken klantgerichte instelling. Je werkt nauwkeurig, punctueel, hebt oog voor detail en beschikt over een uitstekend technisch inzicht. Je bent pro-actief, resultaatgericht en stressbestendig. Je kunt je redelijk behelpen in het Frans of bent bereid hiertoe de nodige opleidingen te volgen.

Arbeidsvoorwaarden

Als Technisch Tekenaar Prefab mag je rekenen op een uitdagende functie in een jong groeibedrijf binnen een gevestigde bouwgroep, met een competitief salaris en een interessant pakket aan voordelen. 

Sollicitatieprocedure

Stuur je CV naar  Koen Grondelaers (0032-(0)494/59 18 17) op het volgende emailadres  Koen@McFleming.be   met als extra vermelding Technisch Tekenaar Prefab  refnr  2283 .

 

Deze JOB niets voor jou ? Bezorg ons zeker je CV voor een mogelijke andere opportuniteit. Bezoek ook onze website www.McFleming.be voor meer jobs.

 

 

Bezoek www.mcfleming.be voor meer informatie over de vacature Technisch Tekenaar Prefab of solliciteer online op de vacature Technisch Tekenaar Prefab.

 

Outils